Strona Główna · Forum
Menu główne
tokio hotel menu Strona Główna
Główne menu
tokio hotel menu Historia zespołu
tokio hotel menu Teksty piosenek
tokio hotel menu Tłumaczenia piosenek
tokio hotel menu Teledyski
tokio hotel menu Dyskografia
tokio hotel menu Linki
Skład zespołu
tokio hotel menu Bill
tokio hotel menu Tom
tokio hotel menu Gustav
tokio hotel menu Georg
Dla Fana
tokio hotel menu Galeria
tokio hotel menu Wywiady
tokio hotel menu Dodatki
Społeczność
tokio hotel menu Forum
Gości Online: 3
0 zalogowanych

Zarejestrowanch: 427
Nowy u nas: xieliping01
Kalendarz
Wrzesień
PoWtŚrCzPtSoNd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zdarzenia
Kliknij, by dowiedzieć się więcej
Ankieta dla Użytkowników
Jaka jest Wasza ulubiona niemieckojęzyczna piosenka Tokio Hotel?

Durch den Monsun

Schrei!

Ich bin nicht ich

Rette mich

Vergessene Kindern

Freunde bleiben

Leb die Sekunde

Lass uns hier raus

Unendlichkeit

Der letze Tag

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Zobacz Temat
Tokio Hotel | Tworczosc | Wasze sny z udziałem Tokio Hotelowców
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Autor Tu piszemy o swoich snach ;) Mogą byc erotic :P
schwarz bla bla xD
Użytkownik

Miejscowość: Bielsko-Biała
Data rejestracji: 02.06.07
Dodane dnia 19-07-2007 22:04
Hihi tokio hotel Napewno przynajmniej raz w życiu śnił się wam któryś z chłopców tokio hotel Opowiedzcie o tym tokio hotel Może ja zacznę będzie łatwiej ;P Tylko mój sen był tak glupi że ja sama nie mogę pojąć o czym był tom Śnilo mi się że siedziałam w kuchni. Wtedy drzwiami wejściowymi do domu (które były otwarte) wszedł Tom th Ja się na niego dziwnie patrzę a on trzyma w ręce mój ulubiony deser taki pudding firmy Smakija tom o smaku Toffi. Więc podał mi go do ręki i mówi:
-Oto twój TOFFIKOFON !!! th
I ja mu zaczełam dziękowac jaki on to sweet i wogóle że mi przyniósł th I się obudziłam tokio hotel Ten sen pamiętam do dziś i pamiętam również jaką mialam ochotę na ten pudding jak się obudziłam <mniam> hehe th

Wenn du lachst ist mir alles Andere egal.... ^^
inlove... tokio hotel
446-629-248 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Tu piszemy o swoich snach ;) Mogą byc erotic :P
kasiek
Użytkownik

Data rejestracji: 19.07.07
Dodane dnia 20-07-2007 13:16
Heyth miałam taki odjechany sem na maxa=) byłam sobie u mnie w domq i wtedy zadzwonil dzwonek..th.wychodze a tu kasiaze z bajki: Bill i jego band=) objelam ich syskich i cmoklam Billusiatom w policzka....chodzilam z nimi i oprowadzalam ich po miasteczku...itp...bylo git..ZAbrzli mnie na plan zdjeciowy do nowego teledysku..mialam tam grac glowna role z Billem..wiecie o co chodzith..gadalam z nimi psytulilam kilka razy Billa..byla sesja zdj i wtedy mialam takie zdj mic z Billem ze go cmokam w cudne usteczka...i wtedy sie obudzilam..=(( szkoda ze to tylko sen...
Wyślij Prywatną Wiadomość
Alutka
Użytkownik

Miejscowość: Myślenice
Data rejestracji: 19.12.06
Dodane dnia 20-07-2007 16:10
ja miałam 2 fajne które pamietam xD

1. jestem w moim mieście koło szpitala z jakimiś dziewczynami, wokoło pustki, pada śnieg, nagle podjeżdża auto z przyciemnianymi szybami i wychodza z niego chłopacy xD I wzystki się rzucily w ich kierunku. Ja tylko podbiegłam do Toma, a reszta do Billa. I Podaje mu karteczke a on tak słodko po niemiecku " Fur wen" ( dla kogo) a ja "fur Alina" i on mi podpisał, ale wziął jeszcze 3 inne kartki i sięjezcze trzy razy podpisał xD POtem ja tak nieśmiało się go zapytalam czy moge go przytulic, a jego reakcja była taka, że sam się zbliżył i mnie przytulił :*:*:*

2. Tragiczny.... Była noc, a ja byłam na moim bloku, na dachu. Fajnie wiał taki ciepły wiatr. Siedziałam na krawędzi, a nogi miałam spuszczone w dół. Nie wiem czemu, ale płakałam. Widziałam na ręce zadrapania ( po cięciu się oczywiście) . Czułam, że muszę ze sobą skończyć. Wstałam, rozglądnęłam się parę razy tak jakbym czekała, aż ktoś przyjdzie i mi pomoże.... Odwróciłam się plecami do przepaści, a tu nagle z takiego ciemnego miejsca podchodzi do mnie.... Tom... zaczął do mnie mówić po niemiecku, żebym nie skakała, powiedziałam, że muszę, że sobie nie radzę.... Wtedy przybliżył się bardziej wziął mnie za rękę i powiedział, że jak skoczę to on razem ze mną.... Ale ja wyrwałam rękę, zachwiałam się przy tym i poleciałam w dół... Po tyum snie obudzilam się ( w sumie zerwałam) cała oblana potem... Masakra ;/
gg: 2128006 skype: malutka766 http://i-like-you-ill-kill-you-last.blog.onet.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
ziomaa
Użytkownik

Data rejestracji: 04.04.07
Dodane dnia 20-07-2007 21:27
aa no.. alutka.. opowiadałaa mi o nim.. maskra... ja miałam duzo senkow ale juz nie pmaietam th alllee wiem ze byłyy FAJNE th

..and I'm waiting for the wind, which will disperse dark thoughts...
tommkax33
Użytkownik

Miejscowość: Hamburg
Data rejestracji: 08.09.07
Dodane dnia 10-09-2007 11:44
A mi się śniło ... Więc było tego dużoo najpierw zaczne od tego :

Byłam na stacjii w niemczech właśnie zauważyłam że nadjeżdża moje metro więc szybko zaczęłam biec . W rękach miałam książki , nagle koło mnie podbiegł jakiś chłopak i też się spieszył . Niechcący mnie popchnłą i wszystkie ksiązki mi wyleciały . On się zatrzymał i pomagał mi je zbierać xDD Metro nam uciekło spoko . Później zaczęliśmy gadać a on zaprosił mnie na kolacje że wynajmie Restauracje tylko dla nas xDD Zgodziłam sie omuwiliśmy szczegóły okey. Wieczór ide na tą kolacje . Wchodze pokazuje bilet a tam przy stoliku siedzi ... BILL KAULITZ Xddd z tego co pamiętam to zemdlałam to się wtedy obudziłam xD Bo zadzwonił mi budzik do szkoły to było jakoś 28 Sierpnia xD : >

Yhm . Reszte zapomniałam ! Jak sobie przypomnę to wam powiem . Ale jeszcze duuużo ich było : ))

Wenn nix mehr geht
Werd ich ein Engel für dich allein .
<33
Liebe ist groß aber befreundet ist noch grÖßer :*
[img]http://www.mytokiohotel.net/tokio-hotel-bilder/d/55-4/Tom-Kaulitz.jpg[/img]
Patricia
Użytkownik

Data rejestracji: 19.06.07
Dodane dnia 26-09-2007 20:49
Miałam super wczoraj sen, śniło mi się że w aneksie w moin domu przy stole siedział sobie Tom i Bill. Tak łodko się uśmiechali, ja stałam w kuchni i o czymś rozmawialiśmy i no to był koniec bo budzik mi zadzwonił. No ale przypomniałam sobie że ktoś mi mówił że sny podsczas pełni się sprawdzają więc czakam na TH w moim domu tom zobaczymy
Kinia91
Użytkownik

Data rejestracji: 16.09.07
Dodane dnia 29-09-2007 19:14
Ja pamiętam jeden sen bardzo dobrze.Śniło mi się, że jestem w domu właśnie szłam do siebie do pokoju ale patrze na przedpokoju cała droga do mojego pokoju jest zasypana gazetami takimi jak Bravo itp.Patrzę się że czeka na mnie Tom witam się z Nim idziemy do mnie do pokoju a tam reszta zespołu czeka na mnie.Przywitałam się też z Nimi długo gadaliśmy a potem Bill gdzieś wychodzi i długo Go nie ma więc poszłam Go szukać. Znajduję Go w łazience wtedy stanął naprzeciwko mnie ja tylko wyszeptałam "Bill" chciałam Mu powiedzieć że Go kocham i wogóle.Jak sie patrzyłam w Jego oczy zaraz miałam łzy w oczach, Bill też.
Wtedy bez żadnych słów powoli zbliżył sie do mnie i zaczęliśmy się całować.Gdy skończyliśmy Bill mocno przytulił się do mnie i tu sie obudziłam tokio hotel
Patricia
Użytkownik

Data rejestracji: 19.06.07
Dodane dnia 08-10-2007 18:06
Matko, ale miałam boski sen z Billem....siedział sobie gdzieś a przed nim Buła kartka dla mnie napisana po francusku albo rosyjsku i On tak słodko na mnie patrzył i ja głośno przetłumaczyłam to co było napisane na polski i pisało tam Kocham Cię, Bill ( to było do mnie od Billa) i wtedy zadzwonił mój budzik billbill
Fergianna
Użytkownik

Miejscowość: Daleko xD
Data rejestracji: 04.11.07
Dodane dnia 04-11-2007 14:35
łohohoh.. mój sen.. moje sny są strasznie dziwne.. jeden był taki że siedzialam na krawężniku koło sklepu i patrze a nagle na ulicy idzie Tom i domnie macha i mówi Hej.. to ja mu odmachuje cała happy i mowie: heeeeej <słodkie oczka> .. a ona idzie.. uśmiechnal sie slodko i mowi: spadaj. .. a ja takie oczy: gustav że co ?!.. i kunic..
jednego snu to ja nie bede opowiadac.. on byl jakis trasznie.. zboczono-nierealny.

Wo Sind Eure Hande... ?
www.tomkaulitz.dbv.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Fergianna
Użytkownik

Miejscowość: Daleko xD
Data rejestracji: 04.11.07
Dodane dnia 04-11-2007 14:40
wogole.. moje sny to powalaja ;D

Wo Sind Eure Hande... ?
www.tomkaulitz.dbv.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
gosia kaulitz xD
Użytkownik

Miejscowość: Pastuchów
Data rejestracji: 04.08.07
Dodane dnia 05-11-2007 20:15
ja miałam straszny sen!!! koszmar xD sniło mi sie ze Bill kłucił sie z Tomem i Tom popchnął Billa i on przewrócił sie i coś go przygniotło i Bill umarł ;(
Coś takiego nie pamietam dokładnie bo sie obudzilam i juz potem nie zasnełem

Joey Jordison <3 !
^^^^^^^^^^^^^#^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^
^^^^^^#^^^^^###^^^^^^#^^^^
^^^^^^#^^^########^^^#^^^^
^^^^^^##^##########^##^^^^
^^^^^^#####^^^^#####^^^^^^
^^^^^#^###^##^^^^^####^^^^
^^^^#^####^^#^^^^^^###^^^^
^^^^#^####^^^^^^^^^###^^^^
^^^##^####^^#^^^^^###^^^^^
^^^###^####^##^^^#####^^^^
^^^^##^####^^#######^##^^^
^^^^###^####^^######^^^#^^
^^^^^###^####^^^#####^^^#^
^^^^^####^####^#^^####^^^^
^^^^^^####^^###^#^^^##^^^^
^^^^^^^#####^###^##^##^^^^
^^^^^^^^#####^###^##^^##^^
^^^^^^^^^#####^###^##^^##^
^^^^^^^#######^###^##^^##^
^^^^^###########^##^##^^^^
^^^####^^^^^####^^##^##^^^
^^###^^^^^^^^####^##^###^^
^###^^#^^^^^^^###^^#^###^^
^###^#^^^^^^^^###^^#^###^^
^###^##^^^^^^^###^#^^####^
####^^##^^^^####^^#^#####^
#####^^#########^^^######^
##^###^^^######^^^####^##^
#^^^^####^^^##^^^^#####^^#
#^^^^#####^^^#^^^###^##^^#
^#^^^^^#####^^^^###^^#^^^^
^^^^^^^^^#####^###^^#^^^^^
^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^######^^^^^^^^^^
^^^^^^^^###^^###^^^^^^^^^^
^^^^^^#^^^^^^^##^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^#^^^^^^^^^^^
Slipknot! <3 \m/Ave\m/
GG: 9782946 http://www.mojageneracja.pl/9782946 Wyślij Prywatną Wiadomość
BOU
Użytkownik

Miejscowość: pastuchów
Dodane dnia 10-11-2007 10:42
A mi sie sniło, że Bill umarł i w nocy o 3.03 przyszedł do mnie Tom i powiedzieł:
Jutro o 12 masz iść wyciągnąć Bill'a z trumny.
No to porzłam i jak wyciągnełam Bill'a z trumny to sie Billus na pół złamał.
Poszłam to Toma, a Tom miał drugą połowe Bill'a. Tom miał w kieszwni klej do drewna i skleił Bill'a i Bill ożył i Tom zaczoł piszczeć i śpiewać. Gustav i Georg sie pojawili. Tom rzucł ryżem i kluskamithI porzedł do toalety i przez 2 godziny nie wychodził, a jak potem wyrzedł to na rekach trzymał dziecko. Tom wzioł butelke napełnił wodą i zaczoł pryskać. i sie obudziłam bo pies wskoczył na łóżko i zaczoł mnie po rence lizaćth

BOU
Użytkownik

Miejscowość: pastuchów
Dodane dnia 10-11-2007 10:43
A mi sie sniło, że Bill umarł i w nocy o 3.03 przyszedł do mnie Tom i powiedzieł:
Jutro o 12 masz iść wyciągnąć Bill'a z trumny.
No to porzłam i jak wyciągnełam Bill'a z trumny to sie Billus na pół złamał.
Poszłam to Toma, a Tom miał drugą połowe Bill'a. Tom miał w kieszwni klej do drewna i skleił Bill'a i Bill ożył i Tom zaczoł piszczeć i śpiewać. Gustav i Georg sie pojawili. Tom rzucał ryżem i kluskamithBill porzedł do toalety i przez 2 godziny nie wychodził, a jak potem wyrzedł to na rekach trzymał dziecko. Tom wzioł butelke napełnił wodą i zaczoł pryskać. I sie obudziłam bo pies wskoczył na łóżko i zaczoł mnie po rence lizaćth

Autor RE: BU.
dupa
Użytkownik

Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 11.09.07
Dodane dnia 15-11-2007 18:12
Cześć! No więc ja miałam taki jeden..

Pamiętam go choć on z tamtego roku... xD

Było to chyba u mnie w domu i TH przyjechali. Ja z moją koleżanką byłyśmy w bikini. Nom i koleżanka wzieła Toma, Georga i Gustava do mojego domu a ja wziełam Billa za ręke i z nim chodziłam po podwórku . On chetnie ze mną również szedł no i dużo dziewczyn co nas spotkały padały prze Billem i błagały go o autograf. A jak im nie dał to one stawały i miały zyletki i sie cieły. OMG. Boże co za sen ... Jaką mine miał wtedy Billosław. xD Normalnie sie siusiam. xDD

Kasiulka_Toma
Użytkownik

Data rejestracji: 24.10.07
Dodane dnia 18-11-2007 16:07
Ja miałam bardzo dziwny sen. Siedziałam na przystanku autobusowym w nocy i płakałam, bardzo padał deszc. Był silny wiatr wszystko wyglądało bardzo tajemniczo. Nikogo nie było... Nagle zobaczyłam postać . Ta postać była ubrana na czarno i miała zasłoniętą twarz. nagle ten ktoś podszedł do mnie i powiedział:- czemu płaczesz? powinnas się teraz cieszyć. ja na to:-Nie mam powodu do radości. A ta postać: - To szkoda bo nie długo umrzesz. Wstałam byłam kopletnie zszokowana. Podeszłam do postaci odsłoniłam czarny materiał z twarzy. Okazało się ze to był Tom. Stałam wpatrzona w niego, nie wierzyłam że to On. Nagle Tom powiedział: Umrzemy razem. Wytarł mi dłonią łzę i zniknął.

I czemu cos takiego sie śni. Masakrabill
Alutka
Użytkownik

Dodane dnia 18-11-2007 18:15
Ja miałam dziś zjebany do potęgi sen.... Tom i jakaś wystawa playboya... ;/ Gott, krótki chwała bogu... Były jakieś laski przebierane za te króliczki i on, siedział taki zadowolony i sie uśmiechał.. Potem się obudziłam xP
gg: 2128006 skype: malutka766 http://i-like-you-ill-kill-you-last.blog.onet.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Kasiulka_Toma
Użytkownik

Dodane dnia 19-11-2007 06:58
hahahaha Alutka niezłe x) <lol2> Jemu to by to pasowało xD gorzej z nami ;P ;**
Alutka
Użytkownik

Dodane dnia 19-11-2007 10:53
właśnie, właśnie pasowałoby mu xP pozdr ;*
Billusiowa17
Użytkownik

Miejscowość: Wałbrzych
Data rejestracji: 28.10.07
Dodane dnia 19-11-2007 20:38
Ejj...ja miałam dopiero głupi sen...i to tak na maxa...wiec któregoś pieknego dnia wychodze z psem na spacer patrze a do domku na przeciwko wprowadza sie Bill to podjarana usiadłam na działce...wkońcu przyszedł do mnie i zapytał czy mogłabym go oprowadzić po mieście...no to ja of course się zgodziłam. Tak chodziliśmy i chodziliśmy i było jednym słowem BOSKOO th no i już było tak bliziutko czegoś więcej... i co?? jak zwykle kiedy śni mi sie Billuś i ma zaraz dojść do czegoś więcej zawsze dzwoni budzik i musze wstać do szkoły ;(;(...
...a później przez cały dzień nie wiem co sie kręci bo cały czas myślę sobie "jakby to bylo gdyby budzik nie zadzwonił...".......
...Och...szkoda, że to tylko sny ;(
gg-> 9138927 Wyślij Prywatną Wiadomość
Kasiulka_Toma
Użytkownik

Dodane dnia 20-11-2007 06:39
Oj szkoda szkoda xD ale ja tez tak mam czasami. Teraz mi się śniło że jestem z Billusiową17 na koncercie stoimy w pierwszym rzedzie, i Bill śpiewa "Reden" była taka przerwa bo Bill chciał powiedzieć zebysmy wszyscy fani zaśpiewali z nim. To my głupie krzyczymy billusiowa17: Bill!!!!!!!! a on sie spojrzał na Nią i mowi : TY ze mna zaśpiewasz. Weszła taka happy na scene a ja mysle ze tez tak chce to krzycze Tom!!!!!!!!!!!!!! a on sie na mnie spojrzal i dal mi buziaka potem dał mi karteczke. Tam pisało tak" To jest nasz numer pokoju dla Ciebie i Koleżanki"
i jak miałysmy isc do nich to sie obudzilam bill
A teraz się tak zastanawiam czemu On juz miał tą karteczke przygotowaną? przeciez nie wiedzial ze naspoZna. Ale dla niego to by nic nie znaczyło. ahhhh te sny xDD
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

xieliping01
09/09/2010 09:29
http://www.jerseysgreat.c
om

xieliping01
09/09/2010 09:28
<a href=http://www.jerseysgr
eat.com>nfl jerseys</a> <a href=http://www.jerseysgr
eat.com>cheap nfl jerseys</a> <a href="http://www.jerseys
great.com"&g

martusxp
18/11/2009 15:45
fanciaBilla16 fajny blogasek ;*

martusxp
18/11/2009 15:40
jak dawno tu nie byłam i widze miany

Kiwi16
22/10/2009 13:19
fajnie tu znów być wsumie to pierwsze tez bylo

Kiwi16
22/10/2009 13:16
turkey dılını bılen varmı

Kiwi16
22/10/2009 13:15
turkçe bılen varmı

Ivy
11/04/2009 19:13
fajnie tu znów być ^^ i jakie zmiany zaraz widzę ; )

Ivy
11/04/2009 19:08
: )

fanciaBilla16
01/04/2009 14:43
wsumie to pierwsze tez bylo dobrze

Archiwum
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
cheap nfl jerseys
Czy to prawda?
Z jakim zwierzęciem ...